Zorgenloos genieten met een uitstekende bootverzekering

Een bootverzekering is niet altijd een verplichte verzekering.  Daarbij kunnen kleinere (zeil)boten (mede ook afhankelijk van het aantal m2 zeil of motorvermogen) vallen onder de familiale verzekering,  Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) . Toch kan een verzekering voor je boot wel handig zijn .  Zie hierover ook B.A. bootverzekering op deze site.

Net als bij autopolissen kunt u een boot alleen voor BA verzekeren of eventueel uitbreiden  met Beperkt Omnium (beperkt casco) bootverzekering of een Volledig Omnium (volledig casco) bootverzekering .

Uw boot is een belangrijk bezit en daarom is een bootverzekering , ook wel pleziervaartuigenverzekering of watersportverzekering genoemd, geen overbodige luxe. Het aanschaffen van een boot is niet altijd goedkoop. Daarbij wilt u genieten van het varen van uw motorboot, zeil boot, sloep, speedboot of wat voor een boot u ook bezit, en uiteraard wilt u de beste bootverzekering om zorgeloos te kunnen blijven genieten, tegen een lage premie.

Via deze site kunt u direct een premie berekenen. Dan weet u meteen waar u aan toe bent. Tevreden met de premie en voorwaarden? Stuit dan vandaag nog uw bootverzekering af.

U kunt zelf uw verzekering samenstellen die het beste bij u past, maar wat is dan de juiste keuze. Om u te helpen de juiste keuze te maken welke verzekeringsdekking het best bij u past hebben wij uitgebreide informatie op deze site geplaatst.

Zijn de gegevens niet voldoende of u kunt de informatie niet vinden vraag dan een offerte aan of neem direct contact op met ons team van specialisten voor watersportverzekering