bootschadeBootschade melden

Met dit formulier kunt u uw schadeclaim voor uw bootverzekering indienen . Vul dit formulier zo volledig mogelijk in voor een snelle verwerking van uw schade. Wij bellen u als wij nog aanvullende vragen hebben. Kunnen wij u niet bereiken? Dan sturen wij u een e-mail.

Wij behandelen uw claim zo snel mogelijk.

Zijn er meerder partijen bij betrokken adviseren wij u een uitgebreide schademelding te doen of het schadeformulier te gebruiken.

Vertrouwen

Een van de belangrijkste bouwstenen in de relatie die wij en de verzekeraar met u aan gaat is vertrouwen. Dat vertrouwen zorgt er ook voor dat wij en de verzekeraar op een unieke en gedurfde manier de schademeldingen kunnen behandelen: snel en soepel, zonder rompslomp.

Daarnaast weten we ook dat een kleine groep klanten misbruik maakt van dit vertrouwen door te frauderen. Uit een klantenonderzoek blijkt dat éénderde van de ondervraagden iemand kent die wel eens verzekeringsfraude gepleegd heeft. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat veel mensen niet weten wat er gebeurt als er iemand fraudeert. Lees meer hierover onder fraudebeleid

Centraal Informatiesysteem

Uw schadegegevens kunnen worden verwerkt in het Centraal Informatiesysteem van de in Nederland werkende verzekeringsmaatschappijen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Polisnummer(verplicht)

Schadedatum(verplicht)

Beschrijving beschadiging

Beschrijving voorval

Gegevens tegenpartij

Gegevens getuigen

Eventuele toelichting, opmerking, etc.