Wat kost u bootverzekering

De premie voor uw Bootverzekering berekenen is heel eenvoudig. U kunt de berekening ook meteen gebruiken om de verzekering online aan te vragen. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken voor u.

Wij kunnen u helpen met een bootverzekering voor vrijwel elke boot:

 

Execution only

Als u zelf uw premie berekend en uw keuze daarna zelf bepaald dan doet u dit op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt.

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Pleziervaartpolis tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Pleziervaartpolis bemiddelt.

 

Hey! I am first heading line feel free to change me

 Direkt uw premie berekenen

 

Onafhankelijk advies

Mocht u geen of niet het gewenste resultaat krijgen na het invoeren van uw bootgegevens. Of u vindt het toch te ingewikkeld de juiste verzeekring te vinden voor uw specifieke situatie. Neem dan voor meer informatie en een maatwerk-offerte contact op met onze verzekeringsspecialisten.

 

Bootverzekering door specialisten

Wij vergelijken diverse verzekeringen om u een geschikt voorstel te doen. Wij bieden bootverzekeringen aan van specialisten op watersportgebied. Hiervan ontvangt u dan een offerte

Vrijwel iedere boot kan bij ons op maat worden verzekerd, van opblaasbare boot tot superjacht, in binnen- en buitenland, van Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) tot en met WA + Casco Uitgebreid.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Maatwerk offerte aanvragen

Hey! I am first heading line feel free to change me

Direkt regelen

Offerte aanvragen

Bereken uw premie

Bootverzekering afsluiten

Bereken snel en eenvoudig uw premie

Bereken snel en eenvoudig uw premie

Hey! I am first heading line feel free to change me

Premieberekening

Hoe word de premie bepaald

Premiescan

Voorwaardenscan

Premievoorbeelden

watersportbeveiliging-logo